HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

NAAILESSEN voor JONGEREN

click hier voor VOORWAARDEN


Is je droom om later een Modeontwerper/-ster te worden? Of Fashion naar je eigen ideeën te maken iets wat je echt wilt? Dan is de NAAICURSUS bij MODEVAKSCHOOL Apeldoorn precies iets voor jou!.


De NAAILESSEN zijn op OPLEIDINGS niveau voor jongeren van 11 tot 16 jaar.


Maximaal 6 personen per groepje. Bij te weinig aanmeldingen, min. 4 personen per groepje, worden de groepen samengevoegd op lesdagen van groep 1.


- je gaat met vormgeving van eigen ideeën aan de slag;


- je krijgt kennis van eigenschappen van verschillende stoffen;


- je leert patronen lezen en met PDF-patronen werken;


- stap voor stap ga je zelf met de hand patronen tekenen;


- je leert met naaimachine omgaan;


- je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid in mode ontwerpen


en nog veel meer!


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland of vind de les op een andere grotere locatie in Apeldoorn plaats.


Tijd: lessen op woensdag middag een maal in de week van 14:30 tot 17:00uur. De lesduur is 2,5uur voor een prijs van €9,60 p/uur (u betaald het lesgeld in twee termijnen per half schooljaar).


INCLUSIEF:


- starters gereedschap t.w.v. €60,-


- stoffen- en fourniturenpakketten van eerste helft van schooljaar;


- je mag tijdens je studie gebruik van naaimachines die in lesruimte aanwezig zijn gebruik maken.


= Lesrooster 2021/2022 =


Wij beginnen 15 september! Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 15-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) op WOENSDAG MIDDAG in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!! Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130


Het totaalprijs 2x€360,- mag je in twee termijnen betalen.


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor elk cursus wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en/of annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Omdat niet elke leerling evenveel en hetzelfde materiaal nodig heeft, materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening (indien anders niet aangemeld).


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.

NAAILESSEN voor JONGEREN TWEEDE JAAR vanaf september 2022


En? Heb je de smaak al te pakken? We gaan een stapje verder. In deze cursus ga jij meteen met uitwerking van basis patronen aan de slag, je maak een regenjas met raglanmouw en capuchoon op je eigen maat, en een weekendbroek, je leert een kraag op staander maken, de blouses manchetten en een polosluting. En als klap op de vuurpijl maken we een een galakleding (easy patroon).


Na de tweede jaar kan je gaan specialiseren.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru