HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

KNEEPJES

click hier voor VOORWAARDEN


Altijd moeite met het maken van bv. een paspelzak of polosluiting? Dan ben je hier op de juiste plek om alle kneepjes van de vak onder de knie te krijgen en het naaien zoveel leuker maken.


Na deze cursus heeft u een naslagwerk met diverse voorbeelden en beschrijvingen. Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om een keer per maand met je eigen vaste clubje te werken!


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. Bij te weinig aanmeldingen, min. 4 personen per groepje, worden de groepen samengevoegd op lesdagen van groep 1. U werkt met bestaande (op schaal getekende) patronen en werkbeschrijvingen. Je mag tijdens je studie gebruik van naaimachines die in lesruimte aanwezig zijn gebruik maken, de coverlok- en lockmachine zijn ook aanwezig.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn.


Twee keer in de maand op MAANDAG OCHTEND tussen 9.00 en 12.00uur kan je op kneepjesles bij ons terecht.


Je kan op elk gewenste moment instrommen - vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail


Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 10-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) op MAANDAG OCHTEND in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!! Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste thempo te bepalen in het geval als je meer dan 10-lessen nodig hebt, in overleg. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):


€500,-(incl.BTW) 10-lessen in een half schooljaar van 5 maanden vanaf september t/m januari en als vervolg om die cursus af te kunnen ronden €500,-(incl.BTW) 10-lessen in tweede half schooljaar van 5 maanden vanaf februari t/m juni.


Voor elk KNEEPJES cursus wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en/of annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


In 20 lesdagen (drie uur p/les) leer ik je de kneepjes van het vak.


Zo weet je na afloop van de cursus onder andere precies wat een paspelzak is, hoe je een blinde rits inzet, waar je op moet letten bij een zak in de zijnaad. Ook maken we verschillende kragen, gebruiken we pipingband en naaien we diverse naden.


Per les behandelen we 2 tot 3 onderdelen. Tussen de lessen door kun je de behandelde onderwerpen thuis verder uitwerken.


We werken met het boek Kleermakerspraktijk. De patronen en foto’s zijn digital worden geleverd.


Als vervolg kun je met "Costumière", "Aprentie Coupeuse", "Coupeuse" en "Haute Couture" aan de slag.


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru