HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

LESSEN, NAAIAVONDEN & WORKSCHOPS

click hier voor VOORWAARDEN


Ben jij geïnteresseerd in het maken van kleding, en wil jij dat voor jezelf, je (klein)kinderen of je vrienden te kunnen maken of ben jij zelfs aan plan het commercieel uitvoeren? Of vindt je het gewoon leuk om samen met andere enthousiaste hobbyisten nog meer te leren? Dan ben je hier op de juiste plek om een leuke cursus of workshops te vinden.


Je kunt in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch. De naailessen zijn erop gericht om heel snel de mooiste en leukste dingen zelf te kunnen maken. Je kan je eigen werk kiezen en insteken op het niveau wat je hebt.


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. U werkt met bestaande (of zelf getekende patronen op onze PATROONTEKENEN cursus) patronen. Je mag tijdens je studie gebruik van naaimachines die in lesruimte aanwezig zijn gebruik maken, de coverlok- en lockmachine zijn ook aanwezig.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland of vind de naailes op een andere grotere locatie in Apeldoorn plaats.


Tijd: avondlessen van 18:30 tot 21:00uur - 2,5uur p/les.


Kies je gewenste datum op MAANDAG- of DINSDAG AVOND in de kalender en maak een afspraak (LET OP: bij reservering per blok van 4-lessen geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp):

Reserveren


Je kan ook persoonlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste leermethode te bepalen - op je eigen niveau en kan je zelf een keuze maken, in overleg, welk project je aan wilt werken. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):


- 4x lessen voor totaal €60,= geldig binnen drie kalender maanden vanaf de factuurdatum/betaalverzoekdatum (exl. juli en augustus)


- 1x les eenmalig voor €20,-


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


Uidzondering - ACTIE lessen in juli en augustus (de datum zijn van toepassing).


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru