HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


StudioJane LESSEN, NAAIAVONDEN & WORKSCHOPS

click hier voor VOORWAARDEN


Ben jij geïnteresseerd in het maken van kleding, en wil jij dat voor jezelf, je (klein)kinderen of je vrienden te kunnen maken of ben jij zelfs aan plan het commercieel uitvoeren? Of vindt je het gewoon leuk om samen met andere enthousiaste hobbyisten nog meer te leren? Dan ben je hier op de juiste plek om een leuke cursus of workshops te vinden.


Je kunt in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch. De naailessen zijn erop gericht om heel snel de mooiste en leukste dingen zelf te kunnen maken. Je kan je eigen werk kiezen en insteken op het niveau wat je hebt.


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 4 personen per groepje. U werkt met bestaande (of zelf getekende patronen op maandaagavond cursus) patronen. Naaimachines mag je zelf meenemen, coverlok- en lockmachine zijn aanwezig.


Wekelijks op woensdag avond tussen 17.30 en 21.00uur kan je op naaiavond bij ons terecht.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan vijf deelnemers zijn aangemeld vind de naaiavond op een andere grotere locatie in Apeldoorn plats.


Kies je gewenste datum in de kalender en maak afspraak:

Reserveren


Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste leermethode te bepalen - op je eigen niveau en kan je zelf een keuze maken, in overleg, welk project je aan wilt werken. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):


€17,50 - 1x les eenmalig


€15,= - 4x lessen - totaal €60,= op de stempelkaart geldig binnen drie kalender maanden vanaf de factuurdatum (exl. juli en augustus)


€12,50 - 10x lessen - totaal €125,= op de stempelkaart geldig binnen een half schooljaar


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru