HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

PATROONTEKENEN

click hier voor VOORWAARDEN


De cursus Patroontekenen is een aanrader als je zelf kleding wilt maken of vermaken. Je leert je eigen grondpatronen op maat tekenen aan de hand van verschillende methodes.


Je leert vanaf beginnersniveau, nauwkeurig de maten opnemen, ze vervolgens te berekenen en het geheel te vertalen naar een correcte tekening en de regels van het patroontekenen goed toepassen.


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. Bij te weinig aanmeldingen, min. 4 personen per groepje, worden de groepen samengevoegd op lesdagen van groep 1.


Twee keer in de maand op MAANDAG OCHTEND tussen 9.00 en 12.00uur kan je op patroontekenen bij ons terecht.


Je kan op elk gewenste moment instrommen - vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail


Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 10-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) op MAANDAG OCHTEND in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!! Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste leermethode te bepalen - op je eigen niveau en kan je zelf een keuze maken als je meer dan 2x10-lessen nodig hebt, in overleg.

De prijzen (incl.BTW):


€500,-(incl.BTW) 10-lessen in een half schooljaar van 5 maanden vanaf september t/m januari en als vervolg om die cursus af te kunnen ronden €500,-(incl.BTW) 10-lessen in tweede half schooljaar van 5 maanden vanaf februari t/m juni.


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor elk PATROONTEKENEN cursus wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Hoe beter je de basisprincipes beheerst, hoe meer ideeën je krijgt om te variëren. Daarom na afloop van deze cursus bieden wij je mogelijkheid het patroontekenen uitgebreid te leren. Als vervolg kun je met "Aprentie Coupeuse", "Coupeuse" en "Haute Couture" aan de slag.


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru