HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

WORKSCHOPS en demonstraties van MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

click hier voor VOORWAARDEN


Klaar om je creativiteit en je talent voor handenarbeid op de proef te stellen? Heb jij nog een oude jeans in de kast liggen en je weet niet wat je ermee moet doen? Je kunt je broek op verschillende manieren hergebruiken, onze docenten Jane van Megen en Ria Nijenhuis leer je verschillende technieken waarmee met oude spijkerbroeken u aan de slag kunt gaan.


Het is natuurlijk altijd een goede optie om de spijkerbroek aan iemand te geven die hem kan gebruiken. Er bestaan echter nog heel veel andere manieren waarop je je voordeel kunt doen met de mooie stof waarvan ze gemaakt zijn, die vaak vele jaren goed blijft. Gooi een oude spijkerbroek niet zomaar weg. Wie een beetje creatiefis, oude jeans recyclen in een mooi bakje of een hippe telefoontasje. Als je echter bereid bent een beetje te experimenteren met een schaar, naald en draad dan kom je ook al heel ver!


Data en tijden: dagelijks van 11:00 – 11:45 uur, 13:00 – 13:45 uur en van 15:00 tot 15:45 uur (op zondag is deze van 14:30 – 15:15 uur – omdat de beurs om 16:00 uur sluit)


Prijs: De kosten zijn € 10,- en dat is inclusief les van Ria en Jane, stofjes, fournituren, garen en gebruik van naaigerei.


Inschrijven en deelname: Je kan je vooraf online inschrijven hier Reserveren of via de site MODEVAKSCHOOL Apeldoorn, of tijdens de beurs (indien er nog plaats is) bij de stand N19 en N20 van MODEVAKSCHOOL Apeldoorn en Modevakschooltweente.

Reserveren


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru