HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


StudioJane WERKEN MET PDF-PATRONEN

click hier voor VOORWAARDEN


De cursus WERKEN MET PDF-PATRONEN is helemaal van nu als je zelf kleding wilt maken op de basis van een goed passende patroon. Je leert met het MAATPATRONEN-systeem werken zodra je je eigen patronen op maat moiteloos kan krijgen.


Je leert vanaf beginnersniveau, nauwkeurig de maten opnemen, ze keurig op de site aangeven en gebruik van maattabel met individuele karakteristiken te maken.


Deze cursus is geschikt voor beginners. Maximaal 4 personen per groepje. Het is altijd handig als je je eigen leptop of tablet meenemt.


Je kan op elk gewenste moment instrommen - vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan vijf deelnemers zich aangemeld vind de les op een andere grotere locatie in Apeldoorn plats.


Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 10-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) in de kalender en reserveer:

Reserveren

Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!!

Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste thempo te bepalen in het geval als je meer dan 10-lessen nodig hebt, in overleg. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):


€1000,-(incl.BTW) 10-lessen in een schooljaar van 10 maanden vanaf september t/m juni.


Je kan het bedraag in twee termijnen betalen.


Voor elk Opleiding wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en/of annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru